Käkiharju
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Jalon päiväkirja

Siirry alas

Jalon päiväkirja Empty Jalon päiväkirja

Viesti kirjoittaja Käkiharjut Su 14 Kesä 2020, 18:01

Saariston Jalokehrä

suomenhevonen, ori

om. Reija Käkiharju
Käkiharjut
Käkiharjut
Admin

Viestien lukumäärä : 84
Join date : 08.07.2019

https://kakiharju.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Jalon päiväkirja Empty Vs: Jalon päiväkirja

Viesti kirjoittaja Käkiharjut Su 14 Kesä 2020, 18:45

14.06.2020


Reija ei valehtelisi tippaakaan, jos häneltä kysyttäisiin olisiko hän mieluummin halunnut osallistua Storywoodsin Dressage Cupiin mieluummin Akalla vai Jalolla.

Akalla. Ehdottomasti.

Mutta koska Akka oli ansaitulla kisaeläkkeellä sekä kiinni pari kuukautta sitten syntyneessä varsassaan, ei kyseisellä tammalla voinut osallistua yhtikäs mihinkään.

Jalo ei ollut kuitenkaan yhtään sen huonompi vaihtoehto ratsuksi VaB-tason osakilpailuluokkaan. Ruunikko ori oli yllättänyt positiivisesti niin omistajan, kasvattajan, Oskarin kuin tallityöntekijätkin osaamisellaan.
Se oli kehittynyt todella nopeasti eikä ollut epäilystäkään, olisiko siitä vaativiin luokkiin. Todellakin oli!
Ruunikko ori oli oikea moniosaaja, sillä se pärjäsi hienosti niin koulussa kuin esteilläkin - maastoesteistä puhumattakaan.
Kisatulokset eivät ehkä sen puolesta puhuneet, muttei se Reijaa haitannut. Hän sentään tiesi, että Jalo osasi. Pystyi. Kykeni.
Eikä hän ollut niitä, jotka tuijotti pelkästään kisatuloksia/-sijoituksia määritelläkseen oliko joku hevonen hyvä vai ei. Kokonaisuus ratkaisi.

Reija tunsi itsensä täydelliseksi idiootiksi miettiessään, kuinka oli epäröinyt ylipäätänsä sitä, kävisikö silkasta uteliaisuudestaan koeratsastamassa Jalon. Ei hänellä ollut tarve uudelle hevoselle, joten mitäpä sitä turhia matkaamaan johonkin Saariston Hevosopistoon...
Onneksi oli  kuitenkin matkannut ja onneksi hänen tarjous oli hyväksytty.

Ruunikko ori laukkasi maltillisesti juoksutusliinan toisessa päässä ja Reija katseli hevosen menoa hymy suupieltä kutitellen.
Kyllä he siellä Dressage Cupissa pistäisivät kampoihin muille ratsukoille ihan 100-0. Eikä hän ihmettelisi yhtään, vaikka olisivat jälleen kerran ainoa suokkiratsukko kyseisellä tasolla.
Eikä se haittaisi Reijaa tippaakaan. Hyvin he olivat Akankin kanssa Ruunaan Silinterissa ja Kypärässä puoliveristen joukossa pärjänneet, vaikkei lopullisessa tuloksissa kovin korkealla olleetkaan. Suomipötkylöissä oli voimaa!

Ja se Jalon suomipötkylävoima toivon mukaan näkyisi niin Auburnin tulevissa kisoissa kuin sitten siellä Storywoodsin osakilpailussa...
Käkiharjut
Käkiharjut
Admin

Viestien lukumäärä : 84
Join date : 08.07.2019

https://kakiharju.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa